LaLiga Berita

Pedri adalah hadiah istimewa dibungkus untuk Barcelona pada Krismas ini

Krismas akhirnya tiba! Bagi Barcelona, ​​tidak perlu dikatakan bahawa ini adalah tahun yang sukar untuk ditangani dengan perubahan dalam pengurusan, pengunduran presiden, keputusan yang buruk dan akhbar menyedihkan hati mengenai keinginan jimat Barca hendak keluar dari kelab pada hujung musim lalu.

Namun, terdapat rasa optimis di kem sekali lagi dan ini semua mengenai pemain muda dari La Masia.

SPORT dan Mundo Deportivo telah memanfaatkan perayaan akhir tahun untuk membawa wawancara eksklusif dengan dua bintang baru Barcelona – Ansu Fati untuk pasukan lelaki dan Jennifer Hermoso untuk acara wanita.

Walaupun Hermoso adalah penjaring gol tertinggi dalam sejarah kelab dan Fati superstar terbaik muncul dari La Masia – kedua-dua pemain juga menjadi harapan besar dahn kunci hadapan Barcelona pada tahun 2021 dengan kekuatan untuk memikul beban itu – SPORT juga memberi tumpuan kepada satulagi pemain muda Barcelona , Pedri.

Akhir-akhir ini, terutama setelah kecederaan Fati, pemain tengah itu, yang baru berusia 18 tahun, telah naik ke panggung dengan persembahan cemerlang, dengan SPORT mengatakan Pedri adalah hadiah Krismas untuk Barcelona. Terutama yang penting sekali, anak muda itu tidak hanya menjalin hubungan baik dengan Lionel Messi di dalam dan di luar lapangan, tetapi juga meningkatkan semangat seluruh pasukan dengan cara-cara terbaik.

Ini baik bagi Barcelona dengan harapan optimis menembus tahun 2021 masih boleh menjadi tahun yang baik untuk kelab dan peminat walaupun masih ada beberapa masaalah yang belum di bereskan di Camp Nou.