Ligue 1 Berita

Pengarah PSG melawat merata kelab malam dalam usaha untuk menghalau era ‘bling bling’ Neymar dan rakannya

Bekas ketua penandatangan Lille yang dihormati, Luis Campos, kini memulakan aktiviti melompat kelab malam yang menyiasat bar dan kelab dalam perkara yang sebaliknya boleh dikatakan sebagai muslihat yang sempurna untuk menikmati kehidupan parti.

Campos dilaporkan memukul beberapa tempat hiburan malam terkenal Paris dalam usaha untuk lebih memahami apa yang membuatkan bintang PSG yang gemar berpesta terdetik dalam tabiat kelab malam mereka.

Campos – terkenal dengan kebolehan luar biasa mendarat permata tandatangan – nampaknya sedang bergerak ke arah peralihan taktik dalam usaha awal pengambilannya dengan pembelanja besar yang disokong Qatar itu.

Hilang sudah nama-nama ‘box office’ dengan lebih sesak daripada puding yang digantikan dengan pemain peranan utama seperti Porto’s Vitinho dan Renato Sanches. Dan kini dedikasi Campos terhadap tugasnya seolah-olah membawanya ke luar bilik lembaga pengarah dan padang ketika dia tiba di daerah selepas gelap. Bintang Brazil Neymar telah lama berbangga dengan reputasi kerana menikmati kebenaran kehidupan sosial yang rakus manakala bintang bintang Kylian Mbappe juga telah ditangkap dalam filem menikmati perkara yang lebih baik di Paris selepas senja selama bertahun-tahun.

Dan kini Campos tidak meninggalkan lantai tarian yang terlewat dalam mencari jawapan mengenai apa yang disifatkan oleh bekas penyerang PSG Pablo Sarabia sebagai kehidupan ‘bling’. Nampaknya kedua-dua Campos dan bos Christoph Galtier bersatu dalam tujuan bersama mereka untuk mengubah budaya yang menyebabkan bekas pengurus Thomas Tuchel dan Mauricio Pochettino meninggalkan Parc des Princes.

Dan kini Campos jelas telah menghantar mesej bahawa masa yang baik kini akan ditafsir semula untuk digunakan hanya untuk padang dalam usaha untuk kejayaan dan pencapaian yang berterusan, dengan pemain seperti Lionel Messi dan Mbappe dijangka mengetuai pasukan untuk memastikan Liga Juara-Juara yang sukar difahami. kegemilangan yang sekali lagi terlepas dari genggaman mereka musim lalu.