Liga Perdana Berita

Gambar-gambar baru Wayne Rooney di bilik hotel setelah berdegup dengan tiga gadis berusia 21 tahun

Beberapa gambar baru telah muncul dari The Sun yang berkaitan dengan Wayne Rooney dan malam yang dia habiskan di sebuah bilik hotel bersama tiga wanita berusia 21 tahun.

Kumpulan gambar pertama menjadi viral semalam, dengan satu gambar menunjukkan Rooney berciuman dengan seorang gadis muda, sementara kebanyakan yang lain menunjukkan bekas bintang Inggeris itu tidur di sebuah bilik hotel dengan gadis-gadis berpakaian minim hadir.

The Sun melaporkan bahawa Rooney telah mengundang gadis-gadis itu ke bilik VIPnya di kelab Chinawhite di Manchester pada Sabtu malam, hujung minggu penuh pertama untuk kelab malam kerana mereka dibenarkan untuk dibuka semula setelah serangan wabak koronavirus tahun lalu.

Antara gambar yang telah dikongsi oleh Sun adalah dua yang baru yang menunjukkan Rooney meringkuk bersama model Snapchat Tayler Ryan. Kedua-dua gambar ini menunjukkan Rooney masih terjaga di bilik hotel, tidak seperti yang lain yang menunjukkannya tertidur, dengan satu gambar selfie dengan tulisan ‘mari kita pergi’ di mana Tayler memercikkan perkataan ‘comel’ ke seluruh wajahnya.

Yang kedua adalah gambar lanskap yang diberi judul ‘Me Rooney’ dengan selfie sekali lagi disaring untuk menunjukkan ‘comel’ di wajah Tayler dengan Rooney kelihatan lebih teruk kerana memakai silau yang memancar ke dalam lensa.

Rakan-rakan Tayler, dua lagi Elise Melvin dan Brooke Morgan, 21 tahun, juga berada di bilik hotel bersama mereka.

Ini muncul sebagai laporan Mail bahawa Rooney telah membuat aduan kepada Greater Manchester Police, yang mendakwa dia ‘diatur’. Tidak ada cadangan bahawa ada berkelakukan kesalahan bagi pihak bekas pemain berusia 35 tahun itu selain daripada gambar yang menunjukkan Rooney bercium dengan Ryan.