Liga Super Malaysia

Live Streaming: 3 sebab anda perlu saksikan Hellas Verona vs AC Milan

Hellas Verona akan turun padang menentang AC Milan malam ini dalam perlawanan Serie A yang bakal menjadi misi membalas dendam untuk pasukan tuan rumah. Kami ada menyediakan live streaming untuk perlawanan ini namun sebelum itu, kami telah menyenaraikan tiga sebab untuk anda layan perlawanan ini!

MISI BALAS DENDAM

Baru beberapa hari lepas, AC Milan berjaya menewaskan Hellas Verona dalam saingan Copa Italia, sekaligus memberikan Gennaro Gattuso kemenangan keduanya sebagai ketua jurulatih Rossoneri. Milan jelas mendominasi perlawanan itu dan sekiranya mereka tidak leka di hadapan gol, sudah tentu skor perlawanan tersebut lebih besar. Namun, Verona mempunyai peluang yang cukup bagus untuk membalas di dendam di gelanggang sendiri malam ini.

GIAMPAOLO PAZZINI

Pemain ini pernah bermain untuk skuad Rossoneri suatu masa dahulu namun dia gagal memberi sebarang impak pada waktu itu. Musim ini, Pazzini merupakan penjaring terbanyak untuk Hellas Verona, walaupun sering digunakan sebagai ‘super-sub’. Pazzini mungkin diberi peluang untuk berada di dalam kesebelasan utama malam ini dan sudah tentu dia mahu membuktikan kebolehannya di hadapan penyokong Milan.

IMPAK GATTUSO

Walaupun dia tidak berjaya membantu Milan meraih kemenangan dalam tiga perlawanan pertamanya, Milan sudah mula mendapatkan rentak di bawah kendalian Gattuso. Minggu lepas, mereka berjaya menewaskan Bologna 2-1 untuk meraih kemenangan sulung di bawah Gattuso sebelum berjaya mengalahkan Hellas Verona tempoh hari. Tahap keyakinan mereka sudah tentu meningkat pada masa ini dan mereka mampu meneruskan momentum ini sekiranya tiga mata berada di dalam genggaman jari selepas perlawanan malam ini.

Jom saksikan Live Streaming Serie A: Hellas Verona vs AC Milan, dibawakan khas oleh Sportsfix.TV!