Luar Negara

Singapura Bertemu Argentina Sempena Ulang Tahun 125 Persatuan Bola Sepak Singapura (FAS)

Skuad kebangsaan Singapura dijadualkan akan bertemu gergasi bola sepak dunia, Argentina pada 13 Jun 2017 di Stadium Nasional Singapura.

Perlawanan ini adalah bersempena dengan sambutan ulang tahun ke 125 Persatuan Bola Sepak Singapura (FAS) dengan kerjasama UNICESS, sebuah syarikat promoter yang bertanggung jawab menganjurkan perlawanan 4 negara di Melbourne Australia melibatkan pasukan seperti Brazil, Argentina, Australia dan Singapura.

Aiden Kwangik Moon, CEO & Founder of match promoter UNICESS

Perlawanan ini bukan sahaja menarik peminat dari Singapura malah bakal menjadi tarikan kepada negara-negara jiran seperti Malaysia, Thailand dan Indonesia. Ia akan menjadi peluang sekali seumur hidup untuk menyaksikan pemain pemain utama skuad kebangsaan Argentina beraksi didepan mata.

Ketua Jurulatih, V. Sundram Moorthy

Kami sangat teruja unutk menjadi hos kepada Argentina yang merupakan 2 Juara Dunia dan 14 kali juara Copa America di Singapura. Terima kasih kepada FAS yang telah bekerja keras mengaturkan perlawanan ini yang akan memberikan banyak kelebihan kepada pemain-pemain serta jurulatih.

Argentina sebelum perlawanan di Singapura, akan bertemu Brazil pada 9 Jun 2017 di Melbourne dan Australia akan bertemu Brazil pada 13 Jun 2017.

Harga Tiket Perlawanan

Berikut adalah harga tiket bagi perlawanan Singapura bertemu Argentina.

Tiket-tiket boleh didapati dari SportsHubTix hari ini mulai jam 9 pagi dan melalui chanel lain mulai jam 10 pagi.