Berita

Kyle memerhati penari telanjang di IG

Kyle Walker adalah seorang lelaki dalam misi pemusnahan diri.

Pemain Man City dan England pertama kali melanggar peraturan karantina dengan berpesta dengan dua pelacur / pelacur di flatnya.

Dia piad lebih daripada 2000 pound untuk gadis-gadis dan kemudian tanpa malu hari berikutnya pergi media sosial meminta pengikut mengikuti peraturan karantina.

Selepas itu, dan permintaan maaf yang tidak kelihatan benar, dia dimarahi oleh polis untuk memecahkan norma sosial untuk berbual dengan jiran Cheshirenya, yang tidak lain adalah anak lelaki jahat Wayne Rooney, semasa bersiar-siar di kawasan kejiranan. Tetapi Walker hujung minggu ini membawa perkara-perkara ke kedalaman baru.

Terperangkap di dalam rumah, bintang £ 50million menyertai rapper Tory Lanez Instagram Live yang menampilkan pelukis di London selama siaran lima jam selama lebih 220,000 pengikut.

Artis rap kontroversial Kanada itu memakai topi dan rantai emas dan mengadakan cerutu dan mikrofon ketika dia menggesa wanita itu, bernama Zia. Sewaktu dia melepaskan bahagian atas dan memulakan twerking, Lanez, 27, menjerit: “Anda mendapat semua bintang di sini! Mari merasainya untuk semua bintang di dalam bangunan, mari pergi! ”

Pelakon Hip hop Lanez, nama sebenar Daystar Peterson, memberitahu Zia untuk “membungkuk” dan bertindak seksi.

Walker memerhatikan dengan teliti, dan menambahkan emoji “teriak secara histeria” kepada komen bergulir ketika pelukis melakukan perbuatannya.

Tidak hairanlah Pengurus England Gareth Southgate nampaknya marah dengan kemarahan. Man City telah mengumumkan siasatan disiplin dalaman berikutan insiden awal apabila pelacur melawat rumah Walker yang diceraikan. Sayangnya ini datang pada masa yang sama apabila pengurus Pep Guardiola telah kehilangan ibunya untuk coronavirus.

Saran kepada Walker: anda perlu mengetuk dan meminta maaf dan berkelakuan, atau kerjaya England anda boleh berada dalam bahaya.

Dia telah kehilangan penghormatan dari banyak peminat yang mengkritiknya di media sosial, dan tidak seharusnya menjadi contoh bagi anak-anak muda yang membesar.