Liga Perdana Berita

Pengakuan jujur ​​Harry Kane Antonio Conte dan harapannya untuk masa depannya

Harry Kane telah melihat secara retrospektif pada musimnya, musim yang sarat dengan pasang surut, ketika dia melihat ke hadapan pada apa yang mungkin akan berlaku untuknya di Tottenham.

Kapten England itu tidak malu untuk mengakui bahawa ini bukan musim terbaiknya di Tottenham kerana dia perlahan keluar dari blok permulaan selepas perpindahan yang gagal ke Man City musim panas lalu.Nasib baik dia telah berjaya mengubah keadaan menjelang akhir kempen, setelah berjaya memecahkan rekod bersama Son Heung-min untuk gol kombinasi terbanyak dan dia berjaya mengumpul 17 gol liga dan sembilan assist sendiri. Dengan ketibaan Dejan Kulusevski pada bulan Januari, ketiga-tiga mereka mencipta barisan hadapan yang berbahaya dan membantu Spurs menamatkan musim dengan kuat.

Ketibaan Antonio Conte pada November adalah pantas dalam melihat Lilywhites berkembang dari kekuatan ke kekuatan malah menamatkan musim dalam kelompok empat teratas, sekali gus mengesahkan tempat mereka dalam Liga Juara-Juara untuk musim depan. Ini telah memberi kesan kepada skuad sedia ada rangsangan selain menjadikan kelab itu lebih menarik untuk bakal pemain baharu.

Ahli sihir bersiri Itali yang memenangi anugerah itu mempunyai pengaruh besar ke atas Spurs, di dalam dan di luar padang, dalam tempoh singkat dia berada di N17, walaupun terdapat kebimbangan daripada peminat sama ada dia akan mendapat sokongan yang diperlukan daripada Daniel. Levy dan Fabio Paratici untuk memudahkan pembinaan skuad yang diyakininya boleh berjaya.

Sokongan Conte akan menggembirakan peminat Spurs dan menggalakkan pemain Itali itu untuk kekal sebagai pengurus N17. Ia juga akan membantu dalam menarik potensi ketibaan baharu ke Tottenham, dengan mempunyai pengurus bertaraf dunia, bersama kemudahan dan lokasi terbaik.

Bukan itu sahaja malah bola sepak.london memahami bahawa Kane percaya Conte mendapat sokongan yang dia perlukan boleh membantunya dan cita-cita bersama kelab untuk memenangi trofi utama bersama Lilywhites. Tottenham kini telah tidak memenangi pingat selama 14 tahun dan jika sesiapa boleh mengubahnya, ia berkemungkinan pemain berusia 52 tahun itu.

Menurut football.london, kapten England teruja untuk masa depan dan tidak menyimpan sebarang rancangan untuk berpindah dari Spurs. Harapan tambahan ialah jika kelab itu terus menunjukkan cita-cita ini, Kane difahamkan terbuka untuk melanjutkan tempohnya di N17, melangkaui dua tahun kontraknya yang ditinggalkan.

Dalam temu bual baru-baru ini dengan FourFourTwo, pemain berusia 28 tahun itu mengimbas kembali musimnya dan sifat rollercoasternya. “Jelas sekali ia naik dan turun. Ia bukan permulaan musim yang saya inginkan, sudah tentu,” akui Kane.

“Saya adalah pengkritik terbesar saya sendiri, saya tahu apabila saya bermain dengan baik, saya tahu apabila saya tidak, dan saya tahu bila saya boleh melakukan yang lebih baik. Ia mengecewakan – England dan pertandingan lain berjalan lancar tetapi Perdana Liga tidak begitu menarik untuk saya. Sebagai sebuah pasukan kami tidak bermain dengan baik, jadi terdapat pelbagai perkara yang berlaku.

“Tetapi saya berbangga dengan cara saya mengubahnya dan kembali ke beberapa angka yang baik dalam liga. Ini semua adalah sebahagian daripada perjalanan – saya sentiasa ingin konsisten, tetapi akan ada masanya perkara tidak “Jangan pergi mengikut kehendak anda dan anda perlu mencari jalan untuk mengubahnya memihak kepada anda,” tambahnya.

Penambah kebaikan prestasi penyerang itu telah bertambah baik sejak kedatangan Conte, seperti beberapa rakan sepasukan Tottenham dan Kane telah memuji bosnya.

“Antonio adalah pengurus yang sangat baik dan saya sangat seronok bekerja dengannya,” jelas kapten England itu.

“Dia hanya membawa semangat sebenar, tenaga, semangat sebenar untuk latihan dan permainan, dan hanya membuatkan anda mahu bekerja. Anda mahu bekerja keras untuknya, anda mahu bertanding untuknya.

“Dia menang di mana-mana sahaja dia pergi, jadi anda sangat menghormatinya, dan saya hanya menikmatinya. Saya telah bekerja dengan beberapa pengurus yang hebat dan dia seorang lagi. Saya rasa permainan saya bertambah baik di bawahnya. Semoga ia berterusan,” Kane berkata.