فوتبال ترایب- تیم ملی ایران در جام جهانی 2018 روسیه، در مرحله گروهی با تیم های مراکش، اسپانیا و پرتغال روبرو خواهد شد. در اینجا نگاهی خواهیم داشت به وضعیت مراکش، اولین حریفان ایران در این رقابت ها:
مراکش آخرین بار 20 سال قبل در فرانسه، حضور در مرحله نهایی جام جهانی را تجربه کرد. اما با هدایت هروه رنار، مربی باتجربه فرانسوی، آنها توانستند به راحتی به جام جهانی روسیه راه پیدا کنند. آنها در آخرین مرحله گروهی با تیم های مالی، گابن و ساحل عاج همگروه بودند و در نهایت بدون گل خورده و 11 گل زده، با اقتدار به جام جهانی صعود کردند. مراکش که در حال حاضر در رتبه 42 رنکینگ فیفا قرار دارد، در جام جهانی 1986 هم با پرتغال و انگلیس همگروه بود و به عنوان تیم اول به دور بعد صعود کرد اما این بار کار دشوارتری برای عبور از پرتغال و اسپانیا دارد.
حضور مهدی بن عطیه (یوونتوس) و رومن سائیس (وولوز) در قلب خط دفاعی این تیم، رسیدن به دروازه مراکش را دشوار کرده؛ ضمن اینکه آنها بازیکنان خوبی در خط حمله دارند؛ مانند حکیم زی یش (آژاکس) و سفیان بوفال (ساوتهمپتون)، هرچند فراز و فرودهای زیادی آنها باعث نگرانی هروه رنار شده است.
سرمربی:
هروه رنار یکی از بهترین مربیان شاغل در فوتبال آفریقا در یک دهه اخیر بوده است. او با زامبیا و ساحل عاج در جام ملت های آفریقا به قهرمانی رسید و مراکش را بعد از 20 سال به جام جهانی رساند. هرچند علی رغم این دستاوردها، او هم با حواشی زیادی در مراکش روبرو شده و به تازگی یکی از بازیکنان سابق تیم ملی این کشور که به اردو دعوت نشده، رنار را به دریافت پول برای دعوت از بازیکنان متهم کرده است.
ستاره:
حکیم زی یش، ستاره سابق تیم زیر 21 ساله های هلند، علی رغم اینکه به دلیل اختلاف با هروه رنار، برای مدتی از تیم ملی مراکش دور بود اما در بازگشت به ترکیب "شیرهای اطلس"، بار دیگر به مهمترین بازیکن خط میانی این تیم تبدیل شد. او در آژاکس کمی نسبت به قبل، عقب تر بازی می کند و در این پشت نمایش های بهتری داشته است. او در 25 سالگی، 13 بازی ملی دارد و 7 گل هم زده است. اگر او در اوج باشد، می تواند ستاره مراکش در جام جهانی لقب بگیرد.
پدیده:
اشرف حکیمی این فصل اولین بازی هایش را در ترکیب اصلی رئال مادرید را انجام داد و زمانی که دنی کارواخال مصدوم شد، نشان داد که می تواند گزینه ثابت سمت راست خط دفاعی کهکشانی ها باشد. او که در مادرید به دنیا آمده، در 8 سالگی به رئال پیوست و حالا به عنوان یکی از بازیکنان آینده دار این باشگاه شناخته می شود. او در سال 2016 اولین بازی رسمی اش را برای مراکش انجام داد و با توجه به اینکه سمت راست خط دفاعی مراکش در اختیار نبیل ضرار، بازیکن فنرباغچه است، بیشتر در سمت چپ بازی می کند.
آخرین فهرست:
دروازه بان ها: منیر الکجوی، یاسین بونو ، احمد رضا تاناوتی
مدافعان: مهدی بن عطیه ، رومن سائیس ، اشرف حکیمی ، نبیل ضرار، بدر بنون، مانوئل دا کاستا، ولید الحجام ، حمزه مندیل
هافبک ها: حکیم زییش، فیصل فجر، سفیان بوفال، نورالدین امرابات، کریم ال احمدی، سفیان امرابات، یونس بلهندا، مبارک بوصوفا، امین حارث، زکریا لبیاد، یاسین ایوب و یوسف آیت بن ناصر
مهاجمان: خالد بوطیب، یاسین بامو، ولید آذار، ایوب ال کعبی، عزیز بوهدوز