Liga Perdana Berita

Erling Haaland dan ‘lima teman wanita’ yang dia tiduri setiap malam yang jadi kunci kejayaannya

Erling Haaland pernah benar-benar mengakui bahawa dia tidur dengan lima teman wanitanya setiap malam dan juga menegaskan bahawa mereka adalah kunci kepada rekod jaringannya – tetapi ada lebih daripada itu daripada yang dilihat mata, seperti yang berlaku.

Prospek terhangat Eropah di padang akhirnya mendedahkan butiran menarik tentang pertemuan malamnya dengan ‘lima teman wanitanya’, tidur pada masa lalu dengan mereka setiap malam. Nampaknya perkara-perkara tidak seperti yang mereka nampak sebagai penyerang muda Norway yang setiap kelab di dunia pasti akan suka untuk mendapatkan cengkaman mereka secara main-main mengakui ‘teman wanita’ yang dimaksudkan sebenarnya adalah lima bola yang digunakan dalam pemarkahan topi pertamanya. -helah ketika dia masih di Red Bull Salzburg dan baru mula mencipta nama di Eropah.

Lelaki muda bola sepak itu memberitahu Dagblade: “Saya tidur dengan lima bola untuk setiap hatrik yang saya jaringkan. Saya berbaring di atas katil dan saya berasa selesa dengan mereka. Saya melihat mereka setiap hari. Mereka adalah teman wanita saya.”

Dengan nada yang lebih serius, Manchester City akhirnya mengumumkan bahawa mereka telah mencapai persetujuan dengan kelab muda Borussia Dortmund pada petang Selasa, dengan pengumuman berbunyi:

“Perpindahan tetap tertakluk kepada syarat yang dimuktamadkan oleh Kelab dengan pemain.”

Pasukan bos City, Pep Guardiola tidak teragak-agak untuk mencetuskan klausa pelepasan Haaland yang berkuat kuasa musim panas ini kerana penangkal kilat dinamik di atas padang telah menjadi salah satu penyerang paling kuat di Eropah sejak beberapa tahun lalu di Jerman, dengan menjaringkan 61 gol yang menakjubkan dalam 66 perlawanan dalam Bundesliga itu sendiri.

Selain pasukan Etihad, banyak kelab Eropah juga berminat untuk cuba mendapatkan Haaland dengan Real Madrid, salah seorang calon yang berharap untuk menggodanya ke pantai Sepanyol, selain Barcelona, ​​tetapi pemain Norweigian itu akhirnya memilih City.

Menurut Manchester Evening News, Haaland memilih separuh bandar Manchester yang berwarna biru langit kerana hubungannya yang ‘seumur hidup’ dengan pasukan dan peluang yang tidak dapat ditolak untuk bekerja bersama Guardiola dan pemain seperti Kevin De Bruyne.