آسیا ایران

کی روش: منتقدانم به صورت رایگان برای من کار می کنند!

فوتبال ترایب- کارلوس کی روش در نشست مطبوعاتی پیش از بازی مقابل عراق گفت 4 سال پیش ایران بازی را به قضاوت بنجامین ویلیامز باخت و خداراشکر که او داور بازی فردا نیست.

کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که تیمش روز آینده در سومین دیدار مرحله گروهی جام ملت های آسیا برای تثبیت صدرنشینی به مصاف تیم ملی عراق می رود، در مورد آمادگی شاگردانش پیش از این مسابقه حساس در نشست خبری این مسابقه گفت: خدا را شکر آمادگی خوبی داشتیم. مهم ترین مطلب استراحت بعد از دو بازی بود که اتفاق افتاد.

سوال بعدی از سرمربی پرتغالی تیم ملی توسط یک خبرنگار عراقی در مورد حساسیت بازی برابر عراق با توجه به پیشینه این بازی و اتفاقاتی بود که ممکن است درون و بیرون زمین اتفاق بیافتد، که کی روش اینگونه پاسخ داد: اگر یک بازی در جهان باشد که دو تیم بخواهند در نهایت آرامش از آن لذت ببرند، بازی فردا است؛ چون هر دو کارشان را انجام داده اند و صعود به مرحله بعدی قطعی شده است. قبل از اینکه مسابقات شروع شود، ما باید مقابل سه حریف بازی می کردیم ولی حالا داستان عوض شده و ما مقابل دو تیم بازی کردیم و فردا مقابل عراق بازی می کنیم. تفاوت همین است؛ تمام تلاشمان این است که فوتبال زیبایی ببینیم. دلیلی برای حساسیت نمی بینم و در نهایت آرامش مطمئنا بازی فردا را سپری خواهیم کرد.

سوال بعدی توسط خبرنگار عرب زبان سایت فیفا از کی روش پرسیده شد که یکی از مربیان بزرگ باشگاهی فوتبال ایران (برانکو) به انتقاد از شما ادامه می دهد، که کی روش در این مورد توضیح داد: من عاشق تمام کسانی هستم که از من انتقاد می کنند، چون همه آنها باعث شهرت و محبوبیت بیشتر من می شوند و در واقع به صورت رایگان برای من کار می کنند و به خاطر همین من عاشق آنها هستم.

سوال بالا سوال دوم خبرنگار عرب زبان سایت فیفا بود و کی روش در پاسخ به سوال اول که او از قول کی روش کره جنوبی، ژاپن، استرالیا و ایران را چهار مدعی قهرمانی مسابقات نام برد، جواب جالب توجهی داشت و گفت: شما اگر برای سایت فیفا کار می کنید باید با دقت بیشتری صحبت های من را رصد کنید، چون من هیچ وقت چنین حرفی نزدم، ولی از بعد تئوریک اگر بخواهیم به مسئله نگاه کنیم، مطلبی که عرض کردم اینگونه بود؛ از بعد تاریخچه فوتبالی، فرهنگ فوتبالی، سرمایه گذاری که اتفاق افتاده از بعد نتایج و تجربه، سه مدعی اصلی برای حضور در جمع چهار تیم نهایی ژاپن، کره جنوبی و استرالیا هستند؛ به خاطر تجاربی که دارند و سرمایه گذاری هایی که انجام داده اند و همچنین قهرمان آخر جام ملت ها از میان آنها بوده است و کشورهای دیگر می جنگند برای اینکه یک جایگاه در میان چهار تیم نهایی داشته باشند. کشورهایی مانند عربستان سعودی، ازبکستان، ایران، چین و عراق از این دسته هستند ولی در آخر انگیزه و تلاش بازیکنان است که مشخص می کند کدام تیم ها می توانند به مراحل نهایی برسند.