
جویی بارتون در حال حاضر به دلیل شرط بندی، 18 ماه از حضور در میادین محروم است اما رفتار خشونت آمیز او هم باعث شد تا چند بار توسط اتحادیه فوتبال انگلیس محروم شود. معروف ترین آنها به دیدار پایانی فصل 21-2011 بین منچسترسیتی و کوئینزپارک رنجرز برمی گردد. او بعد از اینکه با یک ضربه آرنج به صورت کارلوس تبس، مهاجم سیتی زد، یک لگد هم نثار سرخیو آگوئرو کرد و در نهایت می خواست با ضربه سر به صورت ونسان کمپانی هم بکوبد.
در غیاب او که از زمین اخراج شد، کوئینزپارک رنجرز دو گل خورد تا سیتی قهرمان شود و کی پی آر خوش شانس بود که بولتون با تساوی متوقف شد و آنها در لیگ برتر ماندند.
بارتون به خاطر این رفتار 12 جلسه محروم شد؛ ضمن اینکه بازوبند کاپیتانی تیم هم از او گرفته شد، مجبور به پرداخت جریمه 575 هزار پوندی هم شد.