
فوتبال ترایب- مهدی کیانی، کاپیتان تراکتورسازی، اعتصاب و تمرین نکردن بازیکنان تیمش را رد کرد و گفت مشکل ما مالی نیست ولی میخواهیم ارزش بازیکنان حفظ شود.
کیانی درباره مصاحبه های تند بازیکنان علیه مدیران باشگاه گفت:” در ابتدای فصل در صحبت با بازیکنان حرف های خیلی قشنگی زده شد اما بعد از عقد قرارداد هر وقت تماس گرفتیم جوابی ندادند. این تقصیر ما نبود که پنجره نقل و انتقالات بسته شد. این مشکل را باشگاه درست کرد. نباید این مسئله را گردن ما بیاندازند و بگویند بازیکن کم کاری کرده است. هر تیم و مربی دیگری بود با این مشکلات به رده هفتم و هشتم سقوط میکرد اما الان ما در فینال حذفی هستیم.”
او درباره بحث اعتصاب بازیکنان و تمرین نکردن اینگونه توضیح داد:” بحث اعتصاب و ناراحتی از مشکلات مالی را نداریم. باشگاه باید شخصیت بازیکن را حفظ کند. اگر پول نیست به بازیکن قولی بدهند که دلگرم شود. دو بازی را پشت هم بردیم تبریک هم به ما نگفتند. در بازی با سپاهان یک مدیر بالا سر ما نبود و مثل تیمهای محلی بودیم. پول دیر و زود میشود از سالهای قبل هم طلب داریم و اگر میخواستیم تمرین نکنیم از همان موقع این کار را میکردیم.”